اقبالی: مربیگری تیم امید برای مجیدی زود بود، بعید می دانم المپیکی شویم، یک نفر را بگذارند که بازیکنان تیم را بشناسد

به گزارش مجله سرگرمی، مربی و کارشناس فوتبال کشورمان اعتقاد دارد که فرهاد مجیدی بازیکنی محبوب و یک سلبریتی است اما حضورش روی نیمکت تیم امید زود بود.

اقبالی: مربیگری تیم امید برای مجیدی زود بود، بعید می دانم المپیکی شویم، یک نفر را بگذارند که بازیکنان تیم را بشناسد

مسعود اقبالی در گفت وگو با خبرنگار ورزشی خبرنگاران در مورد وضعیت تیم امید کشورمان پس از دو شکست ناامید نماینده مقابل ازبکستان گفت: پدیده تیم امید را باید از ابعاد مختلف آنالیز کنیم که پیش از این درباره مسائل فنی این تیم صحبت نموده ام. با این حال باید بگویم وقتی شما یک مربی را برای تیم های ملی در هر رده ای گزینش می کنید، ابتدا باید رزومه او را آنالیز کنید.

وی اضافه کرد: کارنامه یک مربی، تجاربی که باید در یک پروسه به دست بیاورد، دانش، اطلاعات و تجربه سرمربیگری از جمله مسائلی محسوب می گردد که برای انتخاب یک مربی معین نماینده است. شهرت و محبوبیت یک مربی هم شرط است، اما مشروط بر اینکه اگر این مربی مشهور، جوان است که نظیر آنها را در جهان هم داریم، از پشت سر هم به خوبی حمایت گردد. مثلاً در سطح جهان پپ گواردیولا در جوانی کار خود را در تیمی بزرگ آغاز کرد، اما او زیر نظر بهترین مربیان جهان بازی نموده بود، تجربه کسب کرد، در بهترین کلاس های مربیگری حضور داشت و وقتی هم کارش را آغاز کرد، مربیان کارکشته ای کنار او بودند تا حمایت علمی و عملی از او صورت بگیرد. اکنون هم می بینید که پپ به یک مربی بزرگ در جهان تبدیل شده است.

کارشناس فوتبال کشورمان با اشاره به انتخاب فرهاد مجیدی به عنوان سرمربی تیم امید، توضیح داد: وقتی کسی مثل مجیدی مربی تیم ملی می گردد، باید دید آیا این جوان جویای نام در حد و اندازه این کار است؟ با وجود اینکه او سلبریتی و بازیکنی دوست داشتنی به خصوص برای استقلالی ها بوده، اما انتخاب مدیران ما چه پایه و اساسی دارد؟ مدیران فدراسیون فوتبال فقط برای اینکه از سمت طرفداران استقلال حمایت شوند و فدراسیون زیر سؤال نرود، این انتخاب را انجام داده اند. یک مربی پرسپولیسی و یک مربی استقلالی را می گذارند تا دو طرف را داشته باشند. این سیاست مدیران فوتبال ما در تمام این سال ها بوده است.

اقبالی اظهار داشت: وقتی برای تیم امید یک مربی جوانِ کم تجربه گذاشته اند، حداقل کنار او باید افرادی قرار بگیرند که به درستی کار نمایند. من در رسانه ها خواندم که مجیدی دنبال مربی خارجی بوده که به او اجازه نداده اند مربی خارجی بیاورد و در نهایت هم نمازی آمده است. امید نمازی تجربه کار در تیم زنان آمریکا را داشته، اما نمی دانم او چگونه به یک باره مربی تیم امید شد. ایرادی به دو باخت تیم امید مقابل ازبکستان نیست، از این جهت که می توان در این مسابقات متوجه نقاط ضعف و قوت شد، اما باید به مسائل بنیادی فوتبال توجه گردد که به نظرم بازیکنان تیم امید به لحاظ تاکتیکی و تکنیکی مشکل داشتند. مهرماه قرعه کشی مسابقات انتخابی المپیک انجام می گردد و ما با این شرایط مقابل تیم های سطح اول آسیا به مشکل می خوریم. امیدوارم بعد از 50 سال به المپیک برویم، اما با این شرایط بعید می دانم.

وی در واکنش به این مسئله که شنیده می گردد فرهاد مجیدی شناختی از بعضی بازیکنان تیم امید و پست تخصصی آنها ندارد، گفت: اگر اکنون بخواهم مربی یک تیم دسته اولی شوم چون چند سال است مربیگری ننموده ام، شناختی از بازیکنان این لیگ ندارم. پس باید فردی را کنارم داشته باشم که بازیکنان دسته اولی را به خوبی بشناسد. مجیدی هم باید دستیاری کنار خودش داشته باشد که بازیکنان امید را بشناسد. قبل از امید نمازی چه کسانی کنار او بودند؟ من نمی دانم فرشاد ماجدی کجا بوده، چه کسی است و از کجا به تیم امید آمده است. یک شبه که نمی گردد فردی مربی گردد. یک نفر باید در تیم امید کنار مجیدی باشد که تیم را بشناسد، اسکلت تیم حفظ گردد تا کم کم سرمربی خودش بازیکنانی که می خواهد را به اسکلت اصلی تزریق کند.

اقبالی با انتقاد از نحوه فعالیت مجیدی در تیم امید بدون داشتن دستیاری قدرتمند، به خبرنگاران گفت: حداقل اگر کسی کنار مجیدی نیست، باید با یکی دو نفر خارج از چهارچوب تیم امید مشورت کند. سیستم ما که گلخانه ای است، اما نمی گردد که در همین سیستم گلخانه ای هم پست تخصصی بازیکنان را ندانید. آیا مدیران کلان فوتبال ما شناختی نسبت به این مسائل دارند؟ متأسفانه ما به دنبال افراد محبوب و مشهور می رویم که انتخاب آنها نیز با ارتباط بوده و به نوعی خودی هستند. ترس از اینکه اگر فردا ناکامی به بار آید و کسی باشد که متعلق به استقلال و پرسپولیس نباشد (غیر خودی باشد)، ممکن است خود مدیران را زیر سؤال ببرد و به همین دلیل آنها پشت این کری خوانی پنهان می شوند.

اقبالی در واکنش به این پرسش که آیا منظور او از انتخاب مربیانی متعلق به استقلال و پرسپولیس این است که مدیران فدراسیون کوشش می نمایند در صورت ناکامی موضوع را به کری خوانی میان طرفداران این دو تیم تبدیل نمایند، گفت: بله، صددرصد همین است. این تفکر در تمام این سال ها در فوتبال ما حاکم بوده است که منافع ملی را تبدیل به کری خوانی استقلال و پرسپولیس می نمایند. بازیکنان خوبی در لیگ هستند، اما ما فقط استقلال و پرسپولیس را می بینیم، پول برای آنها و چند تیم صنعتی است و متأسفانه توجهی به تیم های دیگر از جمله صنعت نفت، شاهین بوشهر و... نمی گردد. انتخاب مربی هم برای تیم ها رابطه ای است که چهار بازیکن من می آورم و چهار بازیکن شما و از همین طریق مربی انتخاب می نمایند. متأسفانه بعضی رسانه ها هم در این امر تأثیرگذار هستند و انگشت روی بازیکنانی می گذارند که شاید شایستگی ملی ندارند.

وی در سرانجام گفت: در مجموع اگر بخواهیم به این سؤال پاسخ بدهیم که آیا فرهاد مجیدی انتخاب خوبی برای تیم امید بوده یا نه، باید بگویم او پسر خوبی است، بازیکن خوبی هم بوده، اما سال های سال باید فعالیت می کرد و سرمربیگری تیم امید خیلی برای مجیدی زود بود.

foroshgahak.ir: فروشگاه کوچک | مجله آموزشی سیستم های مدیریت فروش

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 7 اردیبهشت 1401 بروزرسانی: 7 اردیبهشت 1401 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 43976

به "اقبالی: مربیگری تیم امید برای مجیدی زود بود، بعید می دانم المپیکی شویم، یک نفر را بگذارند که بازیکنان تیم را بشناسد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اقبالی: مربیگری تیم امید برای مجیدی زود بود، بعید می دانم المپیکی شویم، یک نفر را بگذارند که بازیکنان تیم را بشناسد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید