تحقیق کنگره آمریکا درخصوص استفاده چین از رسانه های اجتماعی آمریکایی

به گزارش مجله سرگرمی، کمیته امور خارجه کنگره آمریکا مدعی شد، مقامات حزب کمونیست چین از رسانه های اجتماعی آمریکایی برای انتشار محتوای تبلیغاتی به سود خود استفاده می نمایند.

تحقیق کنگره آمریکا درخصوص استفاده چین از رسانه های اجتماعی آمریکایی

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، کنگره آمریکا در حال اجرا تحقیقاتی درباره استفاده چین از رسانه های اجتماعی جهت انتقال پیغام به مخاطبان آمریکایی است.

به نوشته پایگاه واشنگتن فری بیکن، بازرسان کمیته امور خارجی مجلس نمایندگان آمریکا بر شرکت های توئیتر، فیسبوک و یوتیوب فشار آورده اند تا حساب مقامات حزب کمونیست چین و پایگاه های خبری این کشور را به خاطر آنچه پخش تبلیغات درباره ویروس کرونا نامیده است، مسدود نمایند.

طبق این تحقیقات، این شرکت ها در انجام چنین کاری ناموفق بوده و در اغلب موارد حزب کمونیست چین آزادانه و بدون دریافت برچسب درخصوص سوال برانگیز بودن محتوای پیغام ها در این رسانه های اجتماعی فعالیت می نماید.

یکی از مقامات کنگره به واشنگتن فری بیکن گفت، هریک از این شرکت ها فعالیت محافظه کاران و حتی دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را به طور دقیق تحت نظر دارند اما در اعمال همین استانداردها بر مقامات چینی و خبرگزاری های دولتی کوتاهی می نمایند.

این تحقیقات که به دستور مایکل مک کول رئیس کمیته امور خارجه شروع شده است بخشی از کوشش گسترده تری از سوی رهبران کنگره آمریکا جهت مقابله با نفوذ چین در این کشور به شمار می رود.

مک کول در این باره به واشنگتن فری بیکن مدعی شد: حزب کمونیست چین از رسانه های اجتماعی آمریکایی به عنوان سلاحی برای نشر اطلاعات نادرست و تبلیغات خود استفاده می نمایند.

ادعاهای کنگره آمریکا در حالی مطرح می شوند که هفته گذشته 143 دانشمند آمریکایی که از فیسبوک بودجه دریافت می نمایند در نامه ای به مارک زاکربرگ و همسرش پریسیلا چان بیان داشتند با توجه به اعلامیه این شرکت، عدم حذف پیغام ترامپ درباره حمایت از شلیک به افراد شرکت نماینده در اعتراضات ضدنژادپرستی، غیراخلاقی محسوب می گردد.

مدیریت فیسبوک در پاسخ به این نامه نوشت: به خاطر لفاظی های تفرقه افکنانه و آتش افروزانه رئیس جمهور ترامپ در برهه ای که ملت ما به شدت احتیاج به همبستگی دارد، شخصاً مانند خود شما، شوکه و منزجر شدیم.

ترامپ درپی حذف یکی از پیغام هایش از پیغام رسان توئیتر و الصاق برچسب اخطار بر روی آن دستور اجرایی در لغو حمایت قانونی در پیگرد رسانه های اجتماعی را امضا نموده است. او به وزیر دادگستری این کشور دستور داده تا قانون بازخواست رسانه های اجتماعی را فعال کند.

مجله سلنا: مجله سلنا، مجله گردشگری و سفر با سلنا

مجله گوگل ایرانی: مجله گوگل ایرانی، آشنایی با تکنولوژی و فناوری های روز دنیا

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 11 شهریور 1400 بروزرسانی: 11 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 96182

به "تحقیق کنگره آمریکا درخصوص استفاده چین از رسانه های اجتماعی آمریکایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تحقیق کنگره آمریکا درخصوص استفاده چین از رسانه های اجتماعی آمریکایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید