طرز تهیه ماست کنگر شیرازی (بورانی کنگر) به دو روش

به گزارش مجله سرگرمی، ماست کنگر، کنگر ماست یا بورانی کنگر یکی از پیش غذاهای محلی خوشمزه است که با کنگر تهیه میشود. با طرز تهیه ماست کنگر به دو روش شیرازی و ساده آشنا شوید.

طرز تهیه ماست کنگر شیرازی (بورانی کنگر) به دو روش

سرویس آشپزی - کنگر گیاهی است خودرو شبیه به کرفس که از آن در پخت سوپ و خورش استفاده شده و حتی به صورت خام در سالاد نیز استفاده می نمایند. برگ های کنگر تیغ های ریز و تیز زیادی دارند و هنگام پاک کردن کنگر، باید حسابی مراقب دستان خود باشید و از دستکش بهره ببرید.

کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیز می خورند.

با استفاده از کنگر، نوعی خورش خوشمزه تهیه می گردد که خورش کنگر نام دارد. این خورش هم با گوشت و هم با مرغ قابل پخت است و در هر دو صورت طعم عالی خواهد داشت. همچنین با استفاده از کنگر، یک نوع بورانی خوشمزه به نام بورانی کنگر یا ماست کنگر تهیه می گردد.

بورانی کنگر یا کنگر ماست خوشمزه مانند ، بورانی لبو، بورانی بادمجان و ... جزو اردورها و کنار غذاها مورد استفاده قرار می گیرد اما این ترکیب غذایی مقوی، در مقام مقایسه از سایر بورانی ها غلیظ تر و سنگین تر بوده و می توان آن را با نان به خصوص نان سنگک به عنوان شامی سبک در شب های بهاری و تابستانی میل نمود.

در ادامه دو روش طرز تهیه ماست کنگر خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد که می توانید بسته به سلیقه خود هر کدام را تهیه نموده و از طعم بی نظیر این پیش غذا لذت ببرید.

  • مواد لازم بورانی کنگر
  • طرز تهیه ماست کنگر یا بورانی کنگر
  • طرز تهیه ماست کنگر شیرازی

مواد لازم برای ماست کنگر یا بورانی کنگر

مواد لازم
کنگر پاک شده500 گرم
ماست2-3 پیمانه
سیر5-6 حبه
نمک، فلفلبه میزان لازم
آبنصف پیمانه

طرز تهیه خورشت کنگر کرمانشاهی + طرز نگهداری کنگر در فریزر

طرز تهیه ماست کنگر یا بورانی کنگر

چگونه کنگر را بپزیم و با آن کنگر ماست خوشمزه درست کنیم؟ در ادامه مراحل دقیق تهیه این بورانی را بخوانید.

  1. حبه های سیر را پوست کنده و به صورت ریز رنده کنید.
  2. در یک تابه گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله قرار دهید تا داغ گردد.
  3. کنگرهای خردشده را داخل تابه ریخته و با روغن تفت دهید.
  4. پس از اینکه کنگرها سرخ شد، سیرهای رنده شده را همراه نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.
  5. حالا آب را داخل تابه بریزید و در آن را ببندید و اجازه دهید تا کنگرها روی حرارت کم بپزند.
  6. سپس در تابه را بردارید تا آب اضافی به جامانده بخار گردد.
  7. حالا ماست را اضافه نموده و بگذارید روی حرارت ملایم، به اصطلاح یک قل بزند.
  8. پس از آن، بلافاصله اجاق را خاموش کنید و وقتی که بورانی کمی سرد شد، آن را سرو کنید.

ماست کنگر خوشمزه شما آماده است. شما می توانید این بورانی را به عنوان یک وعده شام سبک همراه با نان سنگک و یا مثل دیگر بورانی ها همراه با غذاهای مختلف میل نمایید.

حالا به سراغ روش دوم تهیه بورانی کنگر یا کنگر ماست می رویم که کنی در جزییات و روش تهیه متفاوت است اما نتیجه کار در هر دو روش بسیار عالی خواهد بود.

طرز تهیه ماست کنگر شیرازی

  1. ابتدا کنگرها را شسته و به صورت نوارهای درشت به طول 5 سانتی متر یا 2 بند انگشت خرد کنید.
  2. کنگرهای شسته و آماده را به مدت پنج تا ده دقیقه با آب و کمی نمک بپزید.
  3. بعد آن ها را داخل آبکش بریزید تا آب اضافه شان کشیده گردد.
  4. سپس کنگر ها را داخل ظرف ریخته، دوغ را به آن ها اضافه کنید و اجازه دهید یکی دو روز خارج از یخچال (جای خنک) به همین حال باقی بماند.
  5. بعد از دو روز، کنگرها را از دوغ جدا نموده و با ماست، نمک و نعنا مخلوط کنید و درظرف دردار ریخته، دو سه روز داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.

این روش که به ماست کنگر شیرازی مشهور است طعم بسیار عالی دارد و هرگز طعم این ماست خوشمزه را فراموش نخواهید کرد. امیدواریم از این آموزش نیز استفاده لازم را برده و این پیش غذای خوشمزه را تهیه کنید و در کنار خوانواده از آن لذت ببرید.

در سرانجام به شما پیشنهاد می کنیم خواص کنگر کوهی را بخوانید و تفاوت های کنگر معمولی با کنگر فرنگی را نیز بشناسید.

استدیو مرینا: استدیو مرینا، مجله خبری صنایع هنری، گردشگری، ورزشی و عملی

مجله فوتبال دوستان: مجله فوتبال دوستان، وبلاگ خبری و تفسیری فوتبالیستها

مجله آراد: مجله آراد | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: setare.com
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 116936

به "طرز تهیه ماست کنگر شیرازی (بورانی کنگر) به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ماست کنگر شیرازی (بورانی کنگر) به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید