طرز تهیه کباب لبنانی

به گزارش مجله سرگرمی، کباب لبنانی یک غذای عربی معروف و بسیار لذیذ لبنانی است که در ایران نیز بخصوص در محله های عرب نشین هواداران زیادی دارد.

طرز تهیه کباب لبنانی

به گزارش، در منوی غذایی کبابی های ایران هم کباب لقمه ای هست، ولی کباب لقمه ای ما همان کباب کوبیده است که در اندازه های کوچک به سیخ کشیده می گردد، اما کباب لقمه ای لبنانی ها کاملا متفاوت است. لبنانی ها در واقع همان کباب تابه ای را به شکل کباب لقمه ای درآورده و در روغن سرخ می نمایند. البته این کباب و نان و سس مخصوص هم دارد که روی نان مالیده می گردد.

نصف پیمانه بلغور گندم

400 گرم گوشت چرخ نموده

نصف یک پیاز متوسط به صورت خرد شده

نصف قاشق مربا خوری زیره

یک قاشق غذا خوری ماست چکیده

روغن به میزان لازم جهت سرخ نمودن

مواد مورد احتیاج برای داخل کباب

یک قاشق غذا خوری روغن زیتون

یک عدد پیاز کوچک که کاملا ریز خرد شده باشد

دو قاشق غذا خوری دانه کاج خرد شده

یک حبه سیر به صورت له شده

یک قاشق غذا خوری کشمش پلویی خرد شده

یک کیلو گرم گوشت چرخ نموده

نمک، فلفل قرمزز و سیاه، پودر دارچین به میزان کم

برگ گشنیز خرد شده به اندازه یک قاشق غذا خوری.

4 قاشق مربا خوری تاهینی

4 قاشق غذا خوری ماست چکیده

آب لیمو به میزان کم

یک حبه بزرگ سیر له شده

4 قاشق غذا خوری روغن زیتون

3 قاشق غذا خوری آب.

پس از آن که سه بار بلغور گندم را شستید، به اندازه نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه نموده و روی ظرف را بپوشانید. برای آماده کردن مواد مورد احتیاج برای داخل کباب، ابتدا پیاز ها را در روغن تفت داده و بعد از آن دانه های کاج را اضافه نمایید. پس از کمی تفت دادن نوبت به اضافه کردن سیر، کشمش و گوشت چرخ نموده به مواد و تفت دادن آن ها است. حال باید ادویه های گفته شده را به مواد بزنید و وقتی خوب حل شدند، زیر آن را خاموش نمایید و بعد گشنیز را بریزید.

حال زمان آبکش کردن بلغور گندم است. گوشت باقی مانده را به همراه پیاز و زیره در غذا ساز کاملا با هم مخلوط نمایید و به بلغور ها اضافه نمایید. پس از ورز کامل مواد با دست، نوبت به اضافه کردن ماست چکیده به آن می رسد.

کمی از مواد بلغور را در دست گرفته و پهن کنید و میزان مناسبی از مواد داخل کباب را که قبلا تهیه نمودید، در داخل آن بگذارید و آن را ببندید. زمانی که تمام مواد را به این صورت آماده نمودید، آن ها را برای 30 دقیقه باید در داخل یخچال بگذارید و سپس آن ها را سرخ نمایید.

برای تهیه سس نیز تنها احتیاج دارید که مواد گفته شده را با هم مخلوط نماید و در کنار کباب های سرخ شده، سرو نمایید.

منبع: الکوثر

استدیو مرینا: استدیو مرینا، مجله خبری صنایع هنری، گردشگری، ورزشی و عملی

مجله فوتبال دوستان: مجله فوتبال دوستان، وبلاگ خبری و تفسیری فوتبالیستها

مجله آراد: مجله آراد | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 68011

به "طرز تهیه کباب لبنانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب لبنانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید