طرز تهیه یک نان صبحانه خوشمزه
به گزارش مجله سرگرمی، در این مطلب دستورالعمل تهیه یک نان خوشمزه را به شما عزیزان آموزش داده ایم.
به گزارش ، امروز تصمیم داریم روش پخت یک نان خوشمزه را به شما آموزش دهیم. این نان، برای وعده های صبحانه و عصرانه مناسب است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت این نان خوشمزه، با ما همراه باشید.
آرد: 4 پیمانه
روغن: یک پیمانه
کره روغن جامد: نصف پیمانه
پودر قند: دو پیمانه
شیر: دو پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
بکینگ پودر: سه قاشق چایخوری
مایه خمیر: سه قاشق چایخوری
کنجد: دو قاشق غذاخوری
سیاه دانه: نصف قاشق غذاخوری
دارچین: یک قاشق غذاخوری
آرد، بکینگ پودر، وانیل و دارچین را با یکدیگر مخلوط نموده و الک می کنیم.
در ظرفی جداگانه، مایه خمیر، شیر و پودر قند را ریخته و پس از مخلوط کردن، ده دقیقه آن را در کناری قرار می دهیم.
تخم مرغ، کره و روغن را به مخلوط مایه خمیر اضافه نموده و خوب هم می زنیم.
آرد را کم کم به مواد قبلی اضافه می کنیم تا خمیری یکدست، به وجود آید.
روی خمیر را پوشانده و به مدت دوازده ساعت آن را در کناری قرار می دهیم.
پس از گذشت این زمان، از خمیر توپک های کوچکی جدا نموده و به شکل زیر داخل سینی از قبل چرب شده فر به فاصله دو سانتیمتر از هم، قرار می دهیم.
روی هر کدام از نان ها مخلوطی از سیاه دانه و کنجد می پاشیم.
سینی را داخل فری که از قبل با درجه حرارت متوسط روشن نموده ایم، به مدت بیست دقیقه قرار می دهیم.
منبع: تابناک باتو
منبع: باشگاه خبرنگاران جواناستدیو مرینا: استدیو مرینا، مجله خبری صنایع هنری، گردشگری، ورزشی و عملی
مجله فوتبال دوستان: مجله فوتبال دوستان، وبلاگ خبری و تفسیری فوتبالیستها
مجله آراد: مجله آراد | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی