طرز تهیه انواع کیک بستنی مجلسی خانگی فوری و یخچالی

به گزارش مجله سرگرمی، کیک بستنی یکی از خوشمزه ترین دسرهای تابستانی است که البته در تمام فصل های دیگر سال هم حسابی پرطرفدار است. برای درست کردن کیک بستنی هم می توانید از انواع کیک اسفنجی کاکائویی یا ساده بهره ببرید و هم کیک شیفون یا حتی کیک یزدی و فنجانی و در مجموع هر نوع کیکی که می پسندید. انواع مختلف کیک بستنی موزی، شکلاتی، وانیلی، توت فرنگی و … مشهور و محبوب هستند. طرز تهیه کیک بستنی مجلسی خانگی با کیک اسفنجی وانیلی ساده و کیک بستنی یخچالی بدون کیک با پایه بیسکویت را در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه انواع کیک بستنی مجلسی خانگی فوری و یخچالی

طرز تهیه کیک بستنی مجلسی خانگی

برای درست کردن کیک بستنی خانگی ابتدا باید کیک اسفنجی با طعم های مختلف مثلا کاکائویی یا ساده یا هر کیک دیگری که می پسندید مثلا کیک شیفون، کیک براونی یا کیک یزدی را درست کنید. برای درست کردن کیک اسفنجی ساده به این ترتیب عمل کنید:

طرز تهیه کیک اسفنجی ساده

مواد لازم

کره: 110 گرم یا 1 پیمانه (کمی بیشتر برای چرب کردن قالب )

آرد همه منظوره: 1 و نیم پیمانه

بیکینگ پودر: 1/2 قاشق غذاخوری

نمک: 1/4 قاشق چایخوری

شکر: کمی بیشتر از 1/2 پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد درشت و هم دمای محیط

عصاره وانیل: 1/2 قاشق غذاخوری

شیر کامل: کمی بیشتر از 1/2پیمانه

منظور از پیمانه در اینجا پیمانه شیرینی پزی است.

طرز تهیه

مرحله اول

ابتدا فر را روشن کنید و روی دمای 163 درجه سانتی گراد یا 325 درجه فارنهایت تنظیم کنید تا گرم گردد. دیواره ها و کف قالب کیک را با کره خوب چرب کنید (برای این مقدار مواد به یک قالب گرد با قطر 23 سانتی متر یا 9 اینچی احتیاج دارید که جز مشهورترین و پرکاربردترین قالب های شیرینی پزی محسوب می گردد).

کف قالب مقداری آرد بپاشید و قالب را به سطح کار بکوبید تا آردهای اضافی خارج شوند و فقط یک لایه بسیار نازک آرد در کف و دیواره های قالب پخش گردد و باقی بماند.

مرحله دوم

آرد کیک، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. این ترکیب را دو بار الک کنید. در یک ظرف جداگانه کره نرم شده و شکر را با سرعت متوسط رو به بالا با همزن دستی یا برقی حدود 3 دقیقه هم بزنید تا یک مایه یکدست و کرم رنگ و پفی تشکیل گردد. تخم مرغ ها را یکی یکی به این ترکیب کرمی اضافه کنید و هر بار با دور تند هم بزنید تا با ترکیب مخلوط و یکدست شوند.

مرحله سوم

حالا ترکیب آرد را در سه مرحله به مایه کرمی اضافه کنید. هر بار ترکیب را در یک جهت و به آرامی هم بزنید. همزمان با آرد شیر یا خامه مخلوط شده با آب را هم اضافه کنید. ترتیب اضافه کردن آرد و شیر یا خامه باید به این صورت باشد: به ترتیب یک مرحله آرد و یک مرحله شیر تا این که کار با اضافه کردن آرد تمام گردد. در سرانجام باید یک مایه کیک صاف و یکدست داشته باشید.

مرحله چهارم

مایه کیک را در قالب بریزید. می توانید در قالب کیک کاغذ روغنی بگذارید. کیک را به مدت 45 دقیقه در طبقه وسط فر بگذارید تا بپزد و روی آن طلایی گردد. در سرانجام پخت یک خلال دندان یا چنگال وسط کیک وسط کیک فرو کنید اگر مایه کیک به نوک خلال دندان چسبید وسط کیک هنوز خام است ولی اگر نچسبید کیک پخته شده است. بعد از پخت کیک آن را از فر بیرون بیاورید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا کیک سرد گردد.

سپس با نوک یک چاقوی تیز کیک را از لبه های قالب جدا کنید و روی سینی فلزی توری فر بگذارید تا حسابی خنک گردد. کیک اسفنجی را بدون فر، در قابلمه و روی شعله ملایم گاز هم می توانید درست کنید. در این صورت مواد مایه کیک اسفنجی ساده، شکلاتی یا وانیلی را در قابلمه بریزید و به مدت 40 دقیقه روی شعله ملایم گاز بگذارید تا بپزد. در تمام طول پخت کیک درب قابلمه را برندارید که پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم

برای درست کردن یک کیک بستنی کافی شاپی و فوری وقتی که کیک کاملا خنک شد روی کیک را با یک چاقوی تیز برش بزنید و به اصطلاح شکم کیک را با دقت و بدون اینکه به دیواره ها و کف کیک صدمه بزنید خالی کنید. برای خالی کردن کیک از قاشق استفاه کنید. می توانید به جای این کار با یک چاقوی تیز کیک را از وسط به دو نیم دایره تقسیم کنید. (مثل تصویر بالا)

بستنی با طعم مورد علاقه تان را آماده کنید. می توانید از بستنی بازاری بهره ببرید یا خودتان در منزل به راحتی بستنی درست کنید. مقاله های طرز تهیه انواع بستنی را در مجله خبرنگاران بخوانید.

اجازه دهید بستنی فقط کمی از سردی بیفتد. بستنی را می توانید با میوه های مورد علاقه خود مخلوط کنید. سپس بستنی را در قسمتی از کیک که خالی نموده اید بریزید. مراقب باشید بستنی خیلی نرم نگردد. سپس کیک بستنی را با یک سلفون بپوشانید و به مدت 2 ساعت در فریزر بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. در این فاصله گاناش روی کیک بستنی را آماده کنید. گاناش کیک بستنی اختیاری است مقداری شکلات سفید یا شکلات قهوه ای را با مقداری خامه صبحانه که روی حرارت داغ شده بریزید و با هم مخلوط کنید.

وقتی کیک بستنی خانگی حسابی خودش را گرفت، گاناش خنک شده را هم روی آن بریزید. سپس دوباره به مدت 30 دقیقه کیک بستنی را داخل فریزر بگذارید تا سرد گردد. کیک بستنی را حتی به عنوان کیک تولد در فصل تابستان هم می توانید درست کنید.

می توانید کیک بستنی را به صورت ساده تر هم درست کنید. روی کیک اسفنجی یا هر کیک دیگری را با بستنی بپوشانید و در فریزر بگذارید تا خودش را بگیرد و حسابی سفت گردد. اگر هم می خواهید چند لایه بستنی روی پایه کیک بستنی بگذارید، هر بار که یک لایه بستنی روی کیک می کشید باید به مدت 30 دقیقه آن را در فریزر بگذارید تا لایه زیرین بستنی سفت گردد و لایه بعدی را اضافه کنید.

کیک بستنی را به صورت یخچالی و مثل چیز کیک هم می توانید درست کنید. در این صورت به جای پایه کیک از پایه بیسکویتی مثل چیزکیک یخچالی بهره ببرید و به جای خامه روی آن را با بستنی و ژله یا فقط با بستنی پر کنید. مفاله طرز تهیه چیزکیک یخچالی را بخوانید.

یک روش دیگر این است که یک کیک اسفنجی دو طبقه درست کنید و بستنی را بین دو قالب کیک بگذارید. مقاله طرز تهیه کیک اسفنجی وانیلی دو طبقه را بخوانید.

0 0 vote

Article Rating

استدیو مرینا: استدیو مرینا، مجله خبری صنایع هنری، گردشگری، ورزشی و عملی

مجله فوتبال دوستان: مجله فوتبال دوستان، وبلاگ خبری و تفسیری فوتبالیستها

مجله آراد: مجله آراد | مجله تفریحی، سرگرمی و مسافرتی

منبع: افق کوروش
انتشار: 15 شهریور 1400 بروزرسانی: 15 شهریور 1400 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 102777

به "طرز تهیه انواع کیک بستنی مجلسی خانگی فوری و یخچالی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه انواع کیک بستنی مجلسی خانگی فوری و یخچالی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید